Zasady i warunki

Oświadczenie

Internetowy Poradnik rybny WWF został opracowany w ramach projektu Fish Forward, który jest współfinansowany przez Unię Europejską. Za treść tej publikacji odpowiada  wyłącznie WWF i nie można jej w żaden sposób odbierać jako stanowisko Unii Europejskiej.

WWF Polska utrzymuje internetowy Poradnik rybny WWF, aby zwiększyć publiczny dostęp do informacji o wyborze zrównoważonych ryb i owoców morza. WWF Polska ma na celu zapewnienie aktualności i dokładności tych informacji. Jeśli zauważymy błędy, postaramy się je poprawić jak najszybciej. Mimo to, Fundacja WWF Polska nie ponosi żadnej odpowiedzialności za informacje na tej stronie.

Te informacje:

• są wyłącznie o charakterze ogólnym i nie mają na celu uwzględnienia jakichkolwiek szczególnych okoliczności dotyczących konkretnej osoby czy też podmiotu;
  • są nie koniecznie wszechstronne, kompletne, precyzyjne albo aktualne;
  • czasami zawierają linki do zewnętrznych stron internetowych, nad którymi usługi WWF nie mają żadnej kontroli i za które WWF Polska nie ponosi żadnej odpowiedzialności;
  • nie zawierają profesjonalnych czy też prawnych porad (jeśli potrzebujesz konkretnej porady, powinieneś zawsze skonsultować się z odpowiednim specjalistą).

Naszym celem jest zminimalizowanie zakłóceń na stronie spowodowanych błędami technicznymi. Jednak niektóre dane lub informacje na naszej stronie mogły zostać utworzone lub ustrukturyzowane w plikach lub formatach, które nie są wolne od błędów i nie możemy zagwarantować, że nasze usługi nie zostaną przerwane lub w inny sposób dotknięte takimi problemami. WWF nie ponosi odpowiedzialności za takie problemy powstałe w wyniku korzystania z tej witryny lub powiązanych zewnętrznych stron.

Niniejsze wyłączenie odpowiedzialności nie ma na celu ograniczenia odpowiedzialności WWF z naruszeniem jakichkolwiek wymogów określonych w obowiązującym prawie krajowym, ani wyłączenia jej odpowiedzialności w sprawach, które nie mogą być wyłączone na mocy tego prawa.

Prawa autorskie